AUUUU

DA ODGOVORIM SKROMNO ILI ISKRENO? Đoković stao pred kamere, pa IZNENADIO sve odgovorom (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković dao je interesantan odgovor na pitanje o prognozama za završni masters u Torinu.

Izvor: Dimitar DILKOFF / AFP / Profimedia

Novak Đoković (36) traži još jednu pobedu za "overu" prvog mesta, a uz to želi i titulu na turniru u Torinu. Najboljih osam tenisera izborilo je plasman na završni masters i svi imaju isti cilj. Da je srpski teniser promenio stav i da više ne mari toliko šta drugi misle pokazuje i najnoviji snimak.

Pred start turnira pitali su igrače da kažu neka od svojih "hrabrih predviđanja". Srbin je iznenadio mnoge. "Ako ne želim da budem skroman i iskren, onda ću reći da osvajam turnir. Ako treba da budem skroman, onda ću takođe reći da osvajam ovaj turnir", nasmejao se Đoković. Prvi meč na takmičenju igra večeras od 21 čas protiv Holgera Runea.

Za razliku od njega Karlos Alkaraz je istakao da će "biti dosta teških i neizvesnih mečeva", Stefanos Cicipas je prognozirao da će "odservirati preko 30 asova tokom takmičenja", dok je Janik Siner takođe pričao o as udarcima zbog posebne akcije. Što više asova bude, to će više novca otići u dobrotvorne svrhe. "Nadam se da će biti bar 300 asova", dodao je Italijan. Pogledajte i taj snimak:

BONUS VIDEO: