Nema penzije!

"NOVAK DA SE POVUČE? NIKAD!" Veliki rival održao svima lekciju o Srbinu: Đoković je u boljoj formi nego pre 10 godina!

Autor Nikola Lalović

Nemački teniser Aleksander Zverev je istakao kako ne veruje da će se Srbin uskoro povlačiti sa ATP tura.

Izvor: Profimedia

Aleksander Zverev je sjajno počeo na završnom mastersu u Torinu pošto je savladao nekadašnjeg prvog tenisera sveta Karlosa Alkaraza 6:7, 6:3, 6:4 u prvom kolu grupne faze. Nakon pobede je pričao o Novaku Đokoviću i imao je loše vesti za sve mlađe generacije!

Iako Novak ima 36 godina i bliži se 37. rođendanu za sada je ubedljivo prvi na ATP listi i narednog ponedeljka će proslaviti 400. nedelju na vrhu svetskog tenisa Zverev je siguran da se Srbin neće uskoro povući. Moraće mlađi još dugo da ga trpe...

"Mislim da je on igrač koji najbolje vodi računa o svom telu od svih na ATP turu. Prolazi kroz svoje rituale svakog dana. Vodi računa o sebi i to je njegov prvi prioritet, to stavlja ispred svega ostalog. Proteklih nekoliko godina je to radio ekstremno dobro", rekao je Zverev. 

Nakon osvajanja ovogodišnjeg Australijan opena pomenuo je Đoković kako je "35 novih 25" i izgleda da su i ostali na ATP turu to shvatili. Sada se toga dotakao i Nemac.

"Mislim da ima 36 godina, ali izgleda kao da ima 26 ili 27. Možda je i u boljoj formi nego pre deset godina. Stvarno ne izgleda kao da će nekada da prestane da igra", naglasio je on. 

Sada Novaka čeka nastavak završnog mastersa u Torinu i duel sa Janikom Sinerom pred italijanskom publikom. Meč je zakazan za 21 čas i pobedom bi Srbin otišao u nokaut fazu. 

BONUS VIDEO: