HM

NOVINARKA PROZIVALA NOVAKA CEO MEČ! "Sad je odahnuo...", a onda ju je teniser SPUSTIO pred svima!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković bez ikakvog razloga na meti poznate novinarke Ketrin Vitaker.

Izvor: LaPresse / ddp USA / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u polufinale završnog mastersa u Torinu pošto je pobedio Hurberta Hurkača (2:1), ali i dočekao trijumf Janika Sinera nad Holgerom Runeom (2:1). Samo je pobeda Italijana vodila Novaka dalje, a iako je bilo pritisaka na Sinera da "se ne trudi previše jer je već prošao", odigrao je maksimalno korektno i profesionalno. Čak iako su ga u jednom trenutku mučila leđa...

Ipak, Novak ne bi bio Novak kada nekome ne bi "upadao u oči" zbog sitnica, tako da je britanska novinarka Ketrin Vikater iskoristila priliku da ga "pecne" zbog načina na koji je prošao u polufinale. "Kladim se da je Novak sada odahnuo jer je ova pobeda bila važnija za njega, nego za Sinera", poručila je Vitaker.

Zanimljivo, Novak Đoković se već bio pomirio sa sudbinom i istakao je da verovatno neće ni gledati meč jer su mu došla deca u Torino i želeo je da uživa sa njima, što je dobro znao i čuveni teniser Greg Rusedski. Zbog toga je odbrusio pomenutoj novinarki koja je bez ikakve potrebe uplela Noleta u ove stvari, ignorišući recimo i činjenicu da je sve zakompilkovao Stefanos Cicipas, koji zaslužuje kritike zbog toga.

"Pa, svi veliki igrači samo žele da pobeđuju, bez obzira na sve", pojasnio je Rusedski odmah zašto je Siner igrao tako motivisano, pošto nije bilo potrebe da usporava kada je u "šestoj brzini" u Torinu.

Navijači koji su pratili meč ističu na Tviteru da je Ketrin Vitaker tokom čitavog meča u prenosu isticala kako bi za Sinera bolje bilo da se "sačuva i poštedi" zbog problema sa leđima, kao i zbog činjenice da meč nema rezultatski značaj, da bi posle svega čak Rusedski objavio zajedničku fotografiju sa Noletom. Čisto malo da odgovori Vitakerovoj...

Podsetimo, Novak Đoković će danas saznati protiv koga igra u polufinalu mastersa u Torinu i to zavisi prvo od duela Alkaraza i Medvedeva, a zatim i od Zvereva i Rubljova. Evo detaljnih kalkulacija.

BONUS VIDEO: