Tenis

TATA NOVAK ODMAH OTRČAO DO TARE I STEFANA! Ekskluzivne fotografije: Zaboravite pehare, ovo je Đokoviću NAJVAŽNIJE (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Dirljive slike iz Torina! Od izveštača MONDA, Nemanje Stanojčića.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Novak Đoković osvojio je Završni Masters u Torinu i napravio istorijski uspeh, jer je čak sedmi, rekordni put osvojio titulu i prestigao Rodžera Federera. Posle trijumfa protiv Janika Sinera, Đoković je prišao deci i dugo se zadržao u razgovoru sa njima, čime je još jednom ostvario san da pobeđuje baš pred njima, baš prede Tarom i Stefanom.

"Oni su tako dobri, znate poslednjih nekoliko dana gledali su tenis i oduševljen sam. Oduvek sam želeo da igram pred njima. Sada su došli u godine kada su svesni šta se dešava i tako sam zahvalan što sam otac dva divna anđela koji mi daju toliko ljubavi u životu i oni mi daju snagu", rekao je Novak Đoković posle osvajanja još jedne velike titule, da zaokruži perfektnu individualnu sezonu.

Pogledajte ekskluzivne fotografije iz Torina:

Novak je osvajanjem ovog pehara napravio još jedan čudesan rezultat u sezoni koja je jedna od najuspešnijih u njegovoj karijeri i sigurno će je dugo pamtiti, kao i njegovi navijači. I naravno, nadamo se da će je ponoviti već sledeće godine - na radost svih, a najviše svojih najvećih navijača, Tare i Stefana! 

BONUS VIDEO: