Pssst!

MOMCI, SAD TIŠINA! Italijani provocirali Novaka, radili sve da ga iznerviraju, a pogledajte ih sad - slika govori sve!

Autor Nikola Lalović

Nijedan teniser na svetu ne može da poremeti Novaka Đokovića na terenu, a očigledno da ne mogu ni navijači!

Izvor: Twitter/TheTennisLetter/Tennis TV/Screenshot

Ponovo je teniska publika izgubila rat sa Novakom Đokovićem! Ovaj put su to bili Italijani koji su u Torinu pokušavali da na sve načine dekoncetrišu Novaka. Nisu u tome uspeli, a nakon trijumfa nije želeo Đoković da ćuti nego je rekao koliko su u Torinu bili nekorektni.

"Odigrao sam fantastičan meč mislim da sam odigrao taktički dosta drugačije sada nego u grupi protiv Janika. Imao sam šanse za dupli brejk malo sam onda zakomplikovao stvari. Ali eto nekako sam ostao priseban, nije bilo lako igrati pred publikom koja je jako glasna i koja me je ometala. Bili su između servisa jako glasni i bilo je tu svačega. Tim više je ova pobeda jako velika", naglasio je Novak.

Pobedio je Đoković i bahatu publiku i Sinera, a najbolje je to moglo da se vidi po "Karota bojsima". Navijačka grupa Janika Sinera je naravno bila na ovom turniru i oni su bili najglasniji. "Karota bojsi" su momci koji Sinera prate na turnirima i prepoznatljivi su po narandžastim majicama, kao i po tome što se nekada preoblače u kostima šargarepa. 

Razlog za to je naravno boja kose Janika Sinera i "Karota bojsi" su na svakom turniru velika atrakcija. Ovde su bili na domaćem terenu, ali ih je na kraju Novak ostavio bez reči. Ova slika govori sve: 

Izvor: Twitter/@TheTennisLetter

BONUS VIDEO: