Adrenalin!

"AKO OSVOJIMO? SKAČEMO IZ AVIONA!" Novak prozivao ITF, a Troicki pričao o pobedi Srbije na Dejvis kupu!

Autor Nikola Lalović

Selektor Viktor Troicki ima ideje kako bi se proslavio eventualni trijumf Srbije na ovom takmičenju.

Izvor: MN Press

Srbija nestrpljvo čeka da naš tim startuje na završnom turniru Dejvis kupa koji je na programu u Malagi. Takmičenje je već u punom jeku, a naš tim u četvrtak od 16 časova kreće turnir duelom sa Velikom Britanijom. Naš tim je blagi favorit zbog odsustva Endija Mareja i Danijela Evansa iz britanskog tima, a "orlovi" pucaju visoko. 

Dok je Novak Đoković odgovarajući na pitanja novinara istakao kako je neophodna reforma takmičenja u Dejvis kupu, selektor Srbije Viktor Troicki se osvrnuo na eventualni trijumf u ovom takmičenju.

"Imamo par ideja, ali se nismo još usaglasili. Rekli smo davno da je skakanje iz aviona, imali smo i neke druge ideje. Evo momci kažu da je to definitivno izgleda ostalo", rekao je Troicki. 

Srbija u slučaju pobede ide na boljeg iz duela Italije i Holandije, a za nas će pored Novaka Đokovića igrati Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović. Za sada se zna da će Novak sigurno igrati u singlu i pretpostavlja se da će mu par u dublu biti Miomir Kecmanović. Ko će biti drugi singl igrač, odlučiće sam selektor Troicki.

BONUS VIDEO: