Impresivno

NOVAK U LUKSUZU OD 10.000.000 EVRA! Zavirite u njegovu vilu u Španiji - pravo je ČUDO, a kupio je zbog jednog razloga!

Autor Nikola Lalović

Kako bi se što bolje spremio za prvi grend slem u sezoni Novak Đoković je rešio da uloži novac u nekretnine u Španiji.

Izvor: Youtube/printscreen/The Luxonomist/CGTN Sports Scene/Screenshot

Srbija u četvrtak od 16 časova počinje učešće na završnici ovogodišnjeg izdanja Dejvis kupa, na kojem će našoj reprezentaciji prvi rival biti oslabljena selekcija Velike Britanije. I dok se naši momci spremaju za meč i eventualno skakanje iz aviona koje je obećao selektor Viktor Troicki, španski mediji su okružili Novaka Đokovića. Odgovarao je na teniska, ali i pitanja van tenisa, kao na primer o svojoj vili u Marbelji

Na samo 60 kilometara od Malage, Đoković ima velelepni objekat koji je kupio pre nekoliko godina. Često boravi u Kosta del Solu kako se taj deo Marbelje naziva, a sada je otvorio dušu o tome zašto se baš tamo nastanio. "To je jedan od najlepših delova sveta. Obožavam činjenicu da je tu sunce cele godine i za jednog tenisera nema mnogo boljih mesta kada je u pitanju vreme u Evropi. Za tenisere je dolazak ovde tokom različitih delova sezone i godine bitan, jer uvek može da se igra tenis napolju. To je jako bitno za početak godine i turnire u Australliji", naveo je on.  Pogledajte kako izgleda Novakova vila u Marbelji:

Đokovići su porodično boravili na ovom mestu 2020. godine i tada je odlučeno da kupe objekat koji se prostire na 1.000 kvadratnih metara. Uz nju je i 3.500 kvadrata zemljišta u posedu Novaka Đokovića, a osim teniskih terena tu su velike prosotrije, sobe za zabavu, roštilj, velia bašta, bazeni... Sama vila je uređena u arapskom i mediteranskom stilu, a unutar nje postoje teretana, bar, stolovi za bilijar i stoni fudbal... "Ovde je hrana sjajna, a ljudi su jako prijatni, energija je drugačija nego u ostatku Španije, recimo Madridu. Afrika je odmah tu, kao i Atlanski okean kojji je veoma blizu i mnogo je tu stavi koje kulturološki Andaluzija ima da ponudi", rekao je Đoković. 

Vila se nalazi na 10 minuta peške od centra Marbelje, a prema nekim procenama vredi oko 10.000.000 evra. Tu je u blizini i teniski klub "Puente Romano" na čijim terenima Novak često zaigra. Da li će naš tim biti smešten ovde ili negde u Malagi tokom turnira? Verovatno će ići i na jedno i na drugo mesto. Pogledajte opet ovo sjajno zdanje: 

 BONUS VIDEO: