EMOTIVNO

ĐOKOVIĆ I SRBIJA UZ POSEBNU PESMU IZAŠLI U DEJVIS KUPU: Evo šta su tražili pre zajedničkog pevanja HIMNE!

Autor Nemanja Stanojčić

Srbija je uz pesmu Danice Crnogorčević "Veseli se srpski rode" izašla na teren protiv Velike Britanije.

Izvor: Twitter/printscreen/@DavisCup

Srbija protiv Velike Britanije traži put u polufinale Dejvis kupa. Već zna da će tamo, ako pobedi, igrati protiv Italije koja je pobedila Holandiju. Čekali su "orlovi" više od dva sata da izađu na teren, a onda su imali jedan poseban zahtev. Naime, na teren u Malagi izašli su uz jednu posebnu pesmu, u pitanju je numera Danice Crnogorčević "Veseli se srpski rode".

Jedna od volonterki nosila je srpsku zastavu, dok su se sa razglasa čuli tonovi dobro poznate numere koju svi znaju. Potom je na teren izašla i ekipa Britanije, a onda je usledilo zajedničko pevanje himne. Svi u srpskom timu zajedno su pevali "Bože pravde" pred početak meča. Mirno su stajali Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Dušan Lajović, Hamad Međedović i selektor Viktor Troicki.

Prvo će na teren Miomir Kecmanović i Džek Drejper, pa onda Novak Đoković i Kameron Nori. Za dubl su, za sada, prijavljeni Đoković i Dušan Lajović. Naravno, treba podsetiti da selektor Troicki ima pravo da napravi promenu za dubl. Srpski tim se nada da će završiti posao u singlu, pošto su u igri parova Britanci favoriti.

Pogledajte kako je to izgledalo:

BONUS VIDEO: