Bravo!

NOVAK I SRBIJA NE KLEČE - OPET PEVAJU: Zabranili i pesmu, oni je pustili JOŠ JAČE, da čuje ceo svet! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Kakvi su ovo lavovi! Nisu se dali zastrašiti srpski teniseri i izašli su ponovo uz zvuke iste pesme na teren Novak Đoković i drugovi.

Izvor: Profimedia/IMAGO

Mnogo buke se diglo oko Dejvis kup reprezentacije Srbije i odluke našeg tima da se na startu takmičenja predstave uz pesmu Danice Crnogorčević "Veseli se srpski rode". Napadnut je sa svih strana naš tim zbog odluke da na teren izađu uz ovu numeru, a Dejvis kup je sa svog zvaničnog tviter naloga na kraju skinuo klip na kome se vidi kako naši teniseri izlaze na teren u meču sa Britanijom. 

Na startu duela polufinala protiv Italije srpski teniseri su odlučili da ovo ponove! Uprkos pritiscima, napadima, demonizovanju iz "Veseli se srpski rode" je prvi izašao Hamad Međedović, a za njim redom Laslo Đere, Dušan Lajović, Novak Đoković i na kraju selektor Viktor Troicki. 

Sa druge strane tim Italije nije izašao uz muziku, a onda smo čuli himne obe države. Potom su se ostali članovi tima povukli, a na terenu su ostali samo Miomir Kecmanović i Lorenco Museti koji igraju prvi meč na ovom polufinalu. Pogledajte izlazak naših tenisera: 

Nakon pobede nad Velikom Britanijom videli smo kako Novaka koga napadaju britanski navijači, a zatim je krenula bura. Sa tzv. "Kosova" su krenuli napadi na Novaka lično, naš tim i Srbiju i tvrdnje da je "Veseli se srpski rode" ultranacionalistička pesma koja traži "aneksiju Kosova". Reagovao je i Teniski savez Kosova, a videćemo da li će im sada nešto smetati. 

BONUS VIDEO: