UFFF...

NOVAK I 103 SEKUNDE ZBOG KOJIH NAJVIŠE ŽALI: Pojavio se i snimak - jedan potez bio je PRESUDAN!

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković propustio je tri meč lopte u meču protiv Janika Sinera.

Izvor: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Novak Đoković bio je na ivici suza posle bolnog poraza Srbije i eliminacije u polufinalu Dejvis kupa. Tako blizu bio je srpski tim da prođe u finale, najveća šansa propuštena je u drugom singl meču kada je Novak imao sve u svojim rukama protiv Janika Sinera. Tri meč lopte, od kojih se u dve igrao poen... Nažalost, po prvi put u karijeri izgubio je meč u kom je imao tri uzastopne meč lopte.

Na društvenim mrežama pojavio se i snimak iz završnice tog meča. Zbog te 103 sekunde Srbija je ostala bez šanse da se bori za "salataru" i zbog toga verovatno ni Novak ni mnogi srpski navijači nisu mogli mirno da spavaju. Najveća šansa bila je na prvu meč loptu kada je Đoković poslao bekhend slajs u aut, a onda je i na trećoj ušao u razmenu, ali je Siner izašao na mrežu, iznenadio ga i dobio poen, posle toga je imao dva savršena servisa za osvajanje gema i izjednačenje na 5:5, a onda i osvajanje seta i meča.

Nije ni Novak krio razočarenje zbog svega. "Jedna lopta, jedan udarac je falio za finale. Ta lopta bila je moja. Moram da preuzmem odgovornost i to je to. Tragičar sam, šta da radim, tako je kako je", rekao je Đoković. Pogledajte i taj snimak:

BONUS VIDEO: