Pogodili?

ŠTA TO UPRAŽNJAVA NOVAK ĐOKOVIĆ? Nema šanse da odgovorite na ovo pitanje iz "Slagalice"! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Najpopularniji srpski kviz "Slagalica" često ima pitanja iz sporta, a za ovo vezano za Novaka Đokovića teško da će mnogo vas imati odgovor!

Izvor: RTS/TV Arena sport/Screenshot

Veliki deo Srbije je prikovan za TV ekrane kada u 19 časova na RTS-u krene najdugovečniji i najpopularniji srpski kviz "Slagalica", a u njemu se ovog utorka pojavio i Novak Đoković!

Nije ovo prvi put da u "Slagalici" imamo pitanja vezana za najboljeg srpskog tenisera i sportistu, ali ovoga puta je pitanje začudilo mnoge. Pojavio se Novak u igri "Korak po korak" i to kao treći korak zagonetke.

Prvi nagoveštaj bila je rečenica: "Može se odnositi na život", drugi "Može se odnositi na kožu", a treći "Upražnjavao ju je i Novak Đoković". Probajte da pogodite šta je u pitanju, a onda pogledajte i konačno rešenje:

Izvor: RTS / Printscreen

Na kraju je konačan odgovor i pojam "imitacija", a razlog zašto je Novak Đoković stavljen kao deo rešenja je taj što je u mladosti redovno imitirao druge tenisere, kako dok je bio na terenu tako i na konferencijama za medije ii raznim gala događajima.

Neki su se zbog toga ljutili, nekima je bio simpatičan, a tako je "zaradio" i nadimak "Đoker", tj. onaj koji se šali u slobodnom prevodu sa engleskog jezika. Ipak odavno ga nismo videli da nekoga imitira.

(MONDO, RTS, N.L.)

BONUS VIDEO: