ZANIMLJIVO

DA LI SE ANA IVANOVIĆ VRAĆA NA TEREN? Objava na Instagramu podigla buru - šta ovo znači?

Autor Nemanja Stanojčić

Da li bi Ana Ivanović mogla da se vrati na teren?

Izvor: MONDO/Stefan Stojanović

Ana Ivanović napunila je u novembru 36 godina, a njena objava na Instagramu podigla je buru. Da li bi mogla da se vrati na teren? Videli smo mnoge teniserke kako to pokušavaju poput Kim Klajsters i Karoline Voznijacki, hoće li i Srpkinja njihovim stopama? Na društvenim mrežama se fotografisala sa reketom u rukama i odigrala je nekoliko udaraca, pokazala je da nije zaboravila kako da udara lopticu, posebno iz njenog čuvenog forhenda...

Bilo je to dovoljno da navijači "okupiraju" njene društvene mreže i da joj pišu da se vrati. Hoće li to uraditi ili je ovo bio samo deo neke marketinške kampanje ili reklame? Ostaje da se vidi. U utorak je na objavu WTA o top10 teniserki sveta ostavila komentar "Jedva čekam sledeću sezonu", što je dodatno zagolicalo maštu mnogih. Svi sada čekaju da se i ona oglasi i da kaže kakve planove ima.

Najveći uspeh u karijeri Ana je ostvarila 2008. godine kada je osvojila Rolan Garos, bila je i prva teniserka sveta te godine i jedna od najboljih igračica. Mnogi bi voleli ponovo da je vide na terenu. Ona se povukla krajem decembra 2016. godine i od tad se posvetila porodici. Sa Bastijanom Švajnštajgerom ima troje dece i posvećena je porodičnom životu.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: