SJAJNO

HIT SCENA! ĐOKOVIĆ PREKINUO KONFERENCIJU: Njena reakcija nasmejala je sve, molila ga je da ostane (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković napravio je šou i prekinuo je konferenciju reprezentacije Kine na Junajted kupu.

Izvor: Twitter/@TheTennisLetter

Novak Đoković novu sezonu zvanično počinje na Junajted kupu, tamo će predstavljati Srbiju sa Olgom Danilović, Natalijom Stevanović i Hamadom Međedovićem. Prvi meč igraće protiv Kine, a upravo je Nole napravio šou dok su članovi kineske reprezentacije držali konferenciju za medije.

On se pojavio na konferenciji i mahnuo je učesnicima. Reakcija koju je imala Kvinven Ženg postala je pravi hit. Kada je shvatila da je to Đoković, nije mogla da izdrži. "Moj idol. Molim te, nemoj da ideš. Još uvek nisam dobila tvoj autogram", izgovorila je Ženg uz osmeh. Za to vreme njen partner Žang Žižen je spustio glavu i počeo da se smeje.

Upravo će Novak protiv Žanga igrati prvi meč na ovom takmičenju, tako da će verovatno uspeti da pomogne sunarodnici i da joj sredi autogram najboljeg tenisera svih vremena. Očekuje se pravi spektakl i zabava na terenu uoči početka prvog grend slema sezone.

Kao i svake godine, Đoković je glavni favorit da osvoji Australijan open. Turnir koji je do sada 10 puta osvajao. Nadaju se mnogi da će u tome ponovo uspeti.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: