Jedan je Novak!

OLGA ZAGRLILA NOVAKA PRED NOVU GODINU, PA PRIZNALA: Sanjala sam ovo, ne postoje reči da opišem!

Autor Nikola Lalović

Olga Danilović nije krila koliko je oduševljena prilikom da zaigra sa najvećim ikada!

Izvor: X/NovakDjokerFans

Olga Danilović je ostvarila svoj san - igrala je konačno sa Novakom Đokovićem! Kao što je i sam Novak rekao dugo su pričali o tome da žele da se negde pojave zajedno na terenu, a ta želja im se ostvarila u novogodišnjoj noći u Pertu. Na junajted kupu su u dramatičnom meču miks dubla savladali rivale iz Kine, a nakon poslednjeg poena videli smo njihov dug i emotivan zagrljaj. 

Kada su novinari došli da intervjuišu pobednike Novak je uziknuo: "Prvo dame!", a emotivna Olga je odmah priznala da joj je meč sa Novakom ispunio dugogodišnju želju. 

"Ovo je bila moja najveća želja da igram sa Novakom i da pobedim, tako sam srećna. Prvo, hvala vam svima što ste ostali ovde i što ste ovde sa nama na novogodišnje veče. Dala sam sve od sebe, to znam i tako sam srećna što ovako završavam ovu godinu, ne može biti bolje. Ne postoje reči da to opišem, on je najveći ikada i zaista ne mogu to da opišem. Nemam reči, ugledam se na njega otkako sam prvi put uhvatila reket", rekla je emotivna Olga Danilović. 

Srbija sledeći meč igra sa Češkom i tu ćemo morati da pobedimo ako želimo prolaz dalje, a Olga će imati teži posao od Novaka pošto će joj rivalka biti sedma na VTA listi i finalistkinja Vimbldona Marketa Vondrušova. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: