Dočekao!

NOVAK NAJAVIO "SILU" U 2024. GODINI! Đoković je ovo čekao 10 GODINA, sad konačno može da krene!

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković je spreman za neke potpuno nove poduhvate u 2024. godini.

Izvor: FAITH MORAN/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Novak Đoković je stigao u Pert da igra na Junajted kupu za Srbiju i na teniskom terenu je dočekao Novu godinu! Nakon što je zajedno sa Olgom Danilović doneo trijumf Srbiji nad ekipom Kine sada ga čeka duel protiv Češke, ali pre toga je imao jednu važnu vest za sve koji ga prate. 

On će 2024. godinu krenuti sa novim biznisom pođto je pokrenuo "Eleketrolit kocke za hidrataciju", prvi projekat svog novog brenda "Sila" koji će početi sa prodajom u januaru. Kompanija će se baviti "zdravljem" u najširem smislu te reči, a Đoković je ukratko objasnio o čemu se radi. 

"Ideja da napravimo Silu se rodila pre više od deset godina. Počeo sam da budem sve disciplinovaniji, strastveniji i neumorniji kako bih našao najbolje načine da poboljšam sebe kako na terenu tako i van njega. Bio sam tako inspirisan svojim zdravstvenim stanjem u kom sam i načinom na koji to utiče na moje igre da sam odlučio da kreiram svoj lični brend koji bi obogatio živote ljude na isti način na koji sam ja to učinio sa svojim životom", naveo je u svojoj objavi Novak Đoković.

Novak Đoković će tako u 2024. godinu ući ne samo kao najbolji teniser na svetu, već i kao ozbiljan biznismen, veliko marketinško lice, ali takođe i kao neko ko se kroz svoju asocijaciju tenisera "PTPA" bori za prava slabije rangiranih i siromašnijih od sebe. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: