HIT!

NOVAK PUSTIO MUZIKU, GORAN I VIKTOR UZELI PO PIVO! Pogledajte kako se u svlačionici Srbije slavila Nova godina (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je izgledalo slavlje reprezentacije Srbije koja je pobedila nekoliko minuta pred ponoć u Pertu.

Izvor: Instagram/screenshot/djokernole

Teniska reprezentacija Srbije ostvarila je pobedu protiv Kine na startu Junajted kupa (2:1), a interesantno je da su Novak Đoković i Olga Danilović trijumf potvrdili samo nekoliko minuta pred ponoć u Pertu. Odmah je Đoković osmislio da svi zajedno proslave na terenu uz di-džeja, kao i publiku koja je ostala do kraja sa njima, dok su sada osvanuli i snimci iz svlačionice koji svedoče da je bilo veoma interesantno!

"Srećna Nova godina od tima Srbije iz Perta. Sve najbolje želim svima. Uzdravlje!", napisao je Novak Đoković u novogodišnjoj čestitki i podelio snimak na kome se vidi da je bilo veoma veselo nakon ponoći u Pertu, a nije iznenađenje da je upravo najbolji teniser sveta bio "kolovođa".

Nakon što je šokirao i do suza nasmejao Olgu Danilović, Nole je na telefonu pustio hit Lepe Lukić - Srce je moje violina, a nije dugo trebalo da mu se i ostali pridruže u slavlju. Atmosfera je bila vesela, a pojedini - poput Viktora Troickog i Gorana Ivaniševića su se opustili uz pivo. Pogledajte kako je izgledalo slavlje reprezentacije Srbije koju u noći između ponedeljka i utorka očekuje i odlučujući meč za prolaz dalje protiv Češke:

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)