Zabava!

PRVO PLES, PA ONDA NA TEREN ZA SRBIJU! Ovako se Đoković spremio za Junajted kup! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Novak Đoković se dobro zabavljao pre nego što je izašao na teren protiv Aleksa De Minora.

Izvor: Twitter/TennisTV/printscreen

Teniska reprezentacija Srbije nasatavlja borbu na Junajted kupu u Australiji, gde i pored toga što nema ulogu favorita želi da se domogne veoma prestižnog trofeja. U četvrtfinalu turnira protivnik Srbije je upravo domaća selekcija, a Novak Đoković protiv Aleksa De Minora treba da donese Srbiji prvi bod u okršaju.

Za taj meč Novak Đoković pripremao se na veoma zanimljiv način - na društvenim mrežama pojavio se snimak iz svlačionice na kojem se vidi kako najbolji teniser svih vremena pleše. Nekoliko sekundi do sada neviđenih plesnih pokreta, a zatim skidanje naočara koje je nosio, širok osmeh i prelaz na prave pripreme za teniski meč koji ga očekuje. Pogledajte kako je to izgledalo:

Novak Đoković je ove godine izabrao da se u Pertu sa reprezentacijom Srbije priprema za nastup na Australijan openu i već danima pravi spektakl u Australiji. Čitav svet ostao je šokiran kada je na konferenciji za medije pričao kineski, zatim i kada se raspravljao sa Viktorom Troickim o tome koliko slatkiša sme da jede. Ples koji je prikazao fantastično se uklapa u imidž Novaka Đokovića - najbolji je teniser svih vremena, ali i najbolji zabavljač među teniserima.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: