DOBRO JE!

NOVAK VIKAO NA GORANA, NIKO NIJE SMEO REČ DA KAŽE, ALI... Ivaniševićeva izjava sve govori o povredi Đokovića!

Autor Milutin Vujičić

Goran Ivanišević mirnim tonom govorio o povredi Novaka Đokovića na meču protiv Australije.

Izvor: Twitter/ @frani2312/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković zabrinuo je sve navijače pošto u poslednja dva dana oseća problem sa ručnim zglobom. Zbog ove povrede je prvo besneo na Gorana Ivaniševića i Viktora Troickog, dok je danas imao mini-obračun sa sudijom i lekarom, pošto po pravilima nije mogla da mu se ukaže pomoć (!?). To je naravno zabrinjavajuće kada znamo da Australijan open počinje za desetak dana, ali prvo je Nole dao izjavu koja govori da će biti u redu, potom i Ivanišević.

"Postoji problem sa zglobom, ali najvažnije je da će Novak biti spreman za desetak dana. Nekoliko dana ćemo odmoriti, a onda ćemo početi da treniramo. Došao je da odigra nekoliko mečeva, to je i uradio, danas nije bilo dobro, ali to je bilo potrebno pred Australijan open", kazao je mirnim tonom trener srpskog tenisera.


Inače, poraz koji je danas Novak Đoković doživeo protiv Aleksa de Minora je njegov prvi u Australiji posle šest godina. Preciznije, prošlo je 2.172 dana otkako ga je na Australijan openu nadigrao Čung Hjeon. Od tada, Nole je u Australiji imao 43 uzastopne pobede i to je već bila brojka koja je počela previše da se potencira i da ga opterećuje, tako da u neku ruku možda i nije loše što ga to neće pratiti na Australijan openu.

Svakako, Nole ne voli da gubi i jasno je da mu poraz nije lako pao, ali u ovom trenutku je najvažnije da zglob bude u redu za Melburn, dok s druge strane Nik Kirjos pretpostavlja da zna da je problem u težini loptica - odnosno stalnoj potrebi ATP da menja loptice na turnirima.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)