Zavodnik

LJUBIO NATAŠU BEKVALAC, A SAD JE SMUVAO 17 GODINA MLAĐU TENISERKU: On ima 50, ona 33, cela zemlja bruji o vezi! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Muzičar koji je navodno imao romansu sa Natašom Bekvalac sada ima novu devojku!

Izvor: Kurir/Nemanja Nikolić/Instagram/tadeja.majeric/janplestenjak

Slovenija bruji o novom paru, pošto su navodno u vezi 50-godišnji slavni muzičar i 33-godišnja bivša teniserka. Muzičar je Jan Plestenjak, pevač koji je u Srbiji najpoznatiji po tome što je jedno vreme bio povezivan sa Natašom Bekvalac, dok je teniserka nekadašnja 111. na VTA listi Tadeja Majerič

Jan Plestenjak i Nataša Bekvalac su pre osam godina zajedno snimili pesmu "Bela noć" i tada su počele priče o njihovoj vezi. Slovenački pevač je inače poznat po brojnim ljubavnim avanturama sa pevačicama, manekenkama, glumicama i raznim poznatim lepoticama.

Veza sa Natašom Bekvalac ipak nije potrajala, a nakon toga je Plestenjak dugo bio u vezi sa Larom Pernek. Pogledajte kako sada izgleda Nataša Bekvalac: 

Nova devojka poznatog umetnika tenisku karijeru je počela 2005. godine i od nje se mnogo očekivalo. Ipak na kraju je najviše dogurala do 111. mesta na svetu, a sada je posle mnogo godina tema medija zbog veze sa 17 godina starijim pevačem koji je na instagramu potvrdio da je zaljubljen i u vezi. 

"Osećam vetar tvog daha, kako mi miluje vrat", napisao je iznad slike sa ovom devojkom. Tadeja Majerič je 2013. osvojila dva ITF turnira, a u Bakuu je te 2013. igrala četvrtfinale i to joj je najbolji plasman. Evo kako ona izgleda: 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: