Hit!

ARINA NIJE SKIDALA POGLED SA NOVAKOVE ZADNJICE! Beloruskinja napravila haos na terenu: "VAU, prelepo..."

Autor Dušan Ninković

Jedna od najharizmatičnijih svetskih teniserki Arina Sabalenka pohvalno govorila o izgledu Novaka Đokovića, pred čitavim svetom!

Izvor: Twitter/AustralianOpen/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković braniće titulu na Australijan openu i pokušati da stigne do svog 25. grend slema, ali pre nego što turnir zvanično počne srpski teniser ima obaveze i u revijalnom delu. Nakon što je saznao protiv koga će igrati u Melburnu, Novak se našao na terenu da zajedno sa svojim prijateljima odigra revijalni meč miks-dubla i tako oduševi publiku. A kada su on i Arina Sabalenka u timu, to je zagarantovano!

Između ostalog, bilo je čak i malo flertovanja od strane Beloruskinje, koja je u jednom trenutku prokomentarisala zadnjicu najboljeg srpskog sportiste! Pošto je ona bila na osnovnoj liniji, a Novak Đoković na mreži, s leđa je gledala prvog tenisera sa ATP liste. "Vau! Kakav prelep pogled imam", otelo se Arini Sabalenki, a ceo stadion mogao je to da čuje jer su teniseri igrali sa bubicama.

Novak se prvo iznenadio, zatim malo "zamešao" kukovima i izazvao mnogo smeha na tribinama, a smejali su se i rivali srpsko-beloruskog tandema. Sa druge strane mreže bili su Stefanos Cicipas i Marija Sakari, a i grčki dubl bio je veoma raspoložen tokom ove egzibije u Melburnu. Pogledajte kako je to bilo: 

Marija Sakari je sa širom osmehom na licu ispratila ovaj komentari Arine Sabalenke, dok je publika počela da se smeje i pre nego što je Beloruskinja prokomentarisala izgled najboljeg tenisera svih vremena. Samo nekoliko sekundi ranije Đoković je objasnio svojoj koleginici da će joj sa mreže slati signale kako treba da igraju, a kada je počeo da je zbunjuje potezima koje izvodi svi u publici su burno odreagovali i izazvali mnogo smeha!

Inače, upravo su Novak Đoković i Arina Sabalenka prethodne sezone osvojili trofeje na Australijan openu. Novaku je to bila 10. titula na prvom grend slem turniru u sezoni i jasno je zašto je kralj, dok je beloruska teniserka u Melburnu po prvi - i za sada jedini - put u karijeri podigla trofej na nekom od četiri najveća turnira. Doduše, Arina Sabalenka je 2021. godine osvojila titulu na Australijan openu u konkurenciji parova, a svojevremeno je bila svetski broj jedan i u singlu i u dublu! Pogledajte kako izgleda Arina Sabalenka:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: