Tenis

TUKAO DEVOJKU, ODBIO DA PLATI I SAD IDE NA SUD! Otkriveni novi detalji - sam je tražio SUĐENJE!

Autor Nemanja Stanojčić

Aleksander Zverev moraće na sud u maju zbog optužbi bivše devojke.

Izvor: Profimedia

Aleksander Zverev mora na sud u Nemačkoj! Najbolji nemački teniser i olimpijski šampion u maju će se braniti na sudu u krivičnom postupku. Njega je bivša devojka Brenda Patea optužila za "zlostavljanje i fizički napad tokom svađe". Sve te optužbe on demantuje i slučaj će se nastaviti pred sudom prenosi "Dojče Vele".

U izjavi koja je dostavljena ovom portalu Lisa Jani, osoba koja je zadužena za odnose sa javnošću u tom sudu je sve to potvrdila. "Glavno saslušanje počeće u maju. Više detalja objavićemo kada za to dođe vreme", navela je Lisa.

Podsećanja radi, u oktobru prošle godine sud je doneo presudu po kojoj je Zverev trebalo da plati 450.000 evra kao odštetu Brendi. Sudija je tada naveo da nema dovoljno argumenata za suđenje, ali je Aleksander odbio da plati. Zbog te odluke moraće da izađe pred sud u maju i da prezetuje svoju odbranu.

Njegovi advokati su proceduru i sve što se dešavalo tokom prvog suđenja nazvali "skandaloznom" i tvrde da "nisu predstavljeni validni dokazi". Zvereva je još jedna bivša devojka, Olja Šaripova, otpužila za zlostavljanje, ATP je vodio istragu u tom slučaju, ali je sve odbačeno zbog nedostatka dokaza. Suđenje će biti u maju, datum se još uvek čeka, ali ono što je poznato jeste da Rolan Garos počinje 26. maja, pa bi možda Zverev mogao da propusti grend slem u Francuskoj zbog suđenja.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: