HM...

FOTO: DETALJ KOJI JE SVIMA PROMAKAO! Da li Novak ima još neki problem? Miljan pritekao u pomoć!

Autor Milutin Vujičić

Novak Đoković je tražio pomoć fizioterapeuta na zagrevanju na treningu.

Izvor: Profimedia/William WEST / AFP

Srpski teniser Novak Đoković u sredu oko 11 časova izlazi na teren i igraće protiv Alekseja Popirina za mesto u trećem kolu Australijan opena, a sa današnjeg treninga stižu pomalo zabrinjavajuće fotografije. Znamo da je Đoković imao problem sa ručnim zglobom za vreme Junajted kupa, potom je bio prehlađen, dok je i na današnjem treningu na slobodan dan pokazao da postoje još neke poteškoće.

U toku treninga videli smo da je fitioterapeut Miljan Amanović morao da Novaku masira leđa, odnosno levu lopaticu, gde je osetio zatezanje. Takođe, videli smo i kako Đoković pokušava da istegne mišiće vrata, tako da može biti da je samo loše spavao i da će sve biti u redu do meč sa Popirinom. Pogledajte fotografije sa treninga:

Podsetimo, Novak Đoković je pobedio mladog hrvatskog tenisera Dina Prižmića u prvom kolu Australijan opena (3:1) uz mnogo više muke nego što se očekivalo, ali dobra vest je da je posle susreta od četiri sata imao malo više vremena za odmor. Zbog novih pravila na Australijan openu, Đoković je počeo u nedelju turnir, pa će potom pauzirati praktično 72 sata, sve do izlazka na teren u sredu u noćnoj sesiji (odnosno jutarnjoj po vremenu u Srbiji).

Ukoliko Đoković eliminiše i Popirina, koji nije naročito lepo govorio o njemu pred susret, gledaćemo ga u petak protiv boljeg iz duela Tomasa Martina Ečeverija i Gaela Monfisa. Protiv obojice ima perfektan skor.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)