Tenis

OVO SE ČEKALO PET GODINA! Dejvis kup opet u Srbiji - selektor Troicki objavio spisak

Izvor Promo

Dejvis kup reprezentacija posle punih pet godina ponovo u igra u Srbiji! Davno je bio septembar 2018. godine, kada smo ugostili Indiju u Kraljevu, a sada, 2. i 3. februara 2024. godine, ponovo u SC "Ibar" imate priliku da uživo gledate Srbiju!

Izvor: MN Press

Reprezentacija Srbije ima šampionske ambicije u Dejvis kupu i ponovo kreće na titulu! Prošle sezone na čelu sa Novakom Đokovićem izgubila je u polufinalu, a ove polazi u novi juriš na prestižni pehar. Selektor Viktor Troicki je za februarski duel sa Slovačkom izabrao trenutno najjači sastav.

U Kraljevu igraju Hamad Međedović, osvajač poslednjeg NextGen Mastersa, takmičenja kojeg su pre njega uspeli da osvoje Stefanos Cicipas 2018, Janik Siner 2019, Karlos Alkaraz 2021, zatim iskusni Laslo Đere i Dušan Lajović, a tu je i Miomir Kecmanović, otkrovenje prošlosezonskog finala Dejvis kupa. Naravno, tu je i srpski specijalista za dubl, Nikola Ćaćić.

Kvalifikaciona runda Dejvis kupa je obavezna prepreka koju Srbija mora da preskoči ka grupnom delu finalne faze. To je duel koji mora da se dobije i to bez Novaka Đokovića. Najbolji teniser sveta svih vremena će se timu priključiti u kasnijim fazama.

Ulaznice možete da potražite na prodajnim mestima i onlajn na Tickets.rs na linku: https://tickets.rs/category/tenis_17

Tagovi