Lepo!

NJOJ JE NOVAK ĐOKOVIĆ POSLAO POLJUBAC U MELBURNU! Otkriveno ko je devojka zbog koje se vratio na teren!

Autor Dušan Ninković

Poljubac koji je poslao Novak Đoković dobila je Ana, kojoj je kasnije pripao i potpisan kačket.

Izvor: Twitter/travel__Sports/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković rutinski je savladao Adrijana Manarina u tri seta (6:0, 6:0, 6:3) i izborio plasman u još jedno četvrtfinale grend slem turnira, a čim je meč bio gotov izveo je potez o kojem se mnogo pričalo u teniskom svetu. Đoković je išao ka svom mestu, a zatim ka tribinama poslao poljubac. Sada je otkriveno i kome je on bio namenjen!

Đoković je poljubac ka tribinama poslao u pravcu Ane, Srpkinje koja živi u Australiji i svake godine prati njegove mečeve na početku sezone. Ana redovno dolazi na Australijan open i ove godine je veće nekoliko puta objavljivala na društvenim mrežama fotografije i snimke sa turnira. Ipak, poljubac od Novaka i potpisan kačket koji je dobila kasnije - kada se Novak samo zbog toga vratio na teren, učinili su da meč svog omiljenog tenisera protiv manarina zapamti zauvek. Pogledajte Anine fotografije iz Melburna:

Novaka Đoković čeka meč protiv Tejlora Frica u utorak ujutru po srpskom vremenu, a nema sumnje da će Ana i tada biti na tribinama. Možda Novak i na meču protiv Amerikanca uputi neki pogled ka svojim vatrenim navijačima, a sigurni smo da će i kamere ubaciti u televizijski prenos devojku kojoj je Novak Đoković poklonio potpisan kačket kada je deklasirao Manarina. ako ništa drugo, onda barem zbog strasti koju Ana pokazuje kad je Novak na terenu. 

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: