GOAT i GOAT

"NE BROJIM NOVAKOVE POBEDE!" Đoković oborio njen rekord, ona poručila: Samo bih jedno volela!

Autor Nikola Lalović

Monika Seleš je potpuno zaboravila na svoj rekord, znala je da će ga Novak oboriti.

Izvor: MONDO/Uroš Arsić/Twitter/WTA/Screenshot

Novak Đoković je nakon pobede nad Tejlorom Fricom u četvrfinalu Australijan opena stigao do 33. uzastopne pobede na prvom grend slemu sezone, a da to nije ni znao! Toiko pobeda je uzastopno tokom devedesetih upisala i velika Monika Seleš, a nakon što se Novak iskreno oduševio tim podatkom i istakao da mu je sjajna Novosađanka oduvek bila idol oglasila se i ona.

Na svom instagram profilu je reagovala na ovu vest i istakla da je uopšte ne čudi što je njen rekord pao. Sada čeka da ga Đoković popravi i da naravno - osvoji ovogodišnji Australijan open. 

"Novakove pobede na grend slemovima sam prestala odavno da brojim jer sam znala da će oboriti sve rekorde i postaviti neke nove, potpuno neverovatne za buduće generacije da probaju da ih sruše. Samo bih volela da sam igrala u istoj eri jer bi bilo tako dobro da smo zajedno igrali miks dubl. Za mene bi to bio masterklas! Hvala ti Novače na zahvalnosti i poštovanju, a sada hajde da osvojiš Australijan opena", napisala je Monika Seleš.

Novaka sada posle pobede nad Tejlorom Fricom čeka duel sa Janikom Sinerom u polufinalu Australijan opena u petak, a evo kako je reagovao na vest da je oborio Monikin rekord. 

"Stvarno? Nisam znao za taj podatak ni da delim rekord sa Monikom, to čini stvari još više posebnim. Volim Moniku, imao sam nju u glavi kada sam odrastao u Srbiji. Svakog dana je bilo tako, Jelena Genčić, moja teniska majka, radila je sa Monikom i slušao sam mnogo o njoj da je radila ovo ono, spavala ovoliko, jela to i to. Ona je jedna od mojih heroja i idola iz detinjstva", rekao je najbolji teniser sveta. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: