Poslušajte!

NOVAK POKRIO USTA, ALI SVE SE ČULO! Pobesneo je na Ivaniševića i svoj tim: Užas, užas - SVI! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Novak Đoković pobesneo na Gorana Ivaniševića i svoj tim.

Izvor: Eurosport/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković izgubio je protiv Janika Sinera u polufinalu Australijan opena i sve vreme je delovalo kao da "nije u meču".. Nakon katastrofalna dva seta, u kojima je osvojio samo tri gema, Novak Đoković je volšebno uspeo da osvoji treći set nakon što je bio suočen sa meč-loptom, međutim u četvrtom - sve po starom.

Novak Đoković nikako nije uspevao da pronađe svoju igru, posebno se mučio da "čita" servise Janika Sinera, ima problem i sa svojim servisom, što se najbolje videlo kada je "stao". Imao je 40:0, pa počeo da greši i onda je duplom sevirs greškom Italijana vratio skroz u gem, a onda mu dozvolio i da napravi brejk. Tada je prvi put na meču i pobesneo, pa je sasuo uvrede ka svom timu od koga danas ne dobija dovoljno pomoći.

Prvo je gunđao sebi u bradu, a potom je pokrio usta kako se ne bi moglo "pročitati" šta je govorio, ali utisak je da je bilo upućeno trenerima: "Kako ste loši... Užas, užas, svi!", ponavljao je Đoković.


Nažalost, ni ovo nije uspelo da ga "trgne", tako da je Đoković doživeo poraz 3:1, što mu je prvi poraz u Melburnu od 2018.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)