Tenis

NADAL SE SAD JAVIO, A GDE JE BIO KAD JE NOVAK UZEO TROFEJ? Čestitao dvojici šampiona, ali mi pamtimo Njujork i tišinu!

Autor Nikola Lalović

Kada Novak Đoković osvaja trofeje Rafael Nadal je dosta tiši...

Izvor: Profimedia

Janik Siner je uspeo da osvoj svoj prvi grend slem tako što je preokrenuo na neverovatan način u meču sa Danilom Medvedevom i pobedio u finalu 3:6, 3:6, 6:4, 6:4, 6:3, a jedan od prvih koji mu je čestitao je Novak Đoković. Desetak minuta nakon kraja finala odmah se oglasio najveći ikada, a onda smo čuli i Rafaela Nadala

"Sjajno Jan, svaka čast! Sjajan turnir na kome si osvojio svoj prvi grend slem. Čestitke tebi, tvom timu, porodici i Italiji na današnjoj pobedi", napisao je Španac. On je pre ove čestitke čestitao i Rohanu Bopani koji je sa 43 godine uspeo da zajedno sa Metjuom Ebdenom osvojio muški dubl protiv italijanskog para Simone Boleli i Andrea Vavasori: "Čestitke Rohan na neverovatnom i jedinstvenom dostignuću", napisao je Nadal. 

Rohanu Bopana je još ranije postao najstariji broj jedan u istoriji tenisa pošto se našao na čelu ATP liste u muškom dublu, a naravno da mu je Novak prvi čestitao među teniserima. Što se tiče Nadala, sada je našao vremena da se javi, a treba podsetiti da nakon pobede Novaka Đokovića na US Openu prošle sezone nismo videli čestitku za osvajača grend slema. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: