SJAJNO

ZNALA SAM DA ĆEŠ ZAŽALITI ZBOG OVOG SNIMKA! Šarapova objavila stari klip sa Sinerom - odmah je postao HIT!

Autor Nemanja Stanojčić

Marija Šarapova objavila je interesantan snimak sa Janikom Sinerom.

Izvor: x/printscreen/@MariaSharapova

Janik Siner je grend slem šampion, osvojio je Australijan open i počeo da piše istoriju tenisa. Čestitke mu stižu sa svih strana, među prvima mu se obratio Novak Đoković, poruke su slali i Rafael Nadal, Karlos Alkaraz i mnogi drugi, kako iz teniskog sveta, tako i iz drugih sportova.

Marija Šarapova imala je, bez ikakve dileme, najbolju čestitku za Janika. Ona je objavila njihov stari snimak na kom zajedno pevaju praznične pesme. Oboje su se uživeli u ulogu. "Znala sam da ćeš jednog dana zažaliti zbog ovoga. Čestitke šampione! Strpljenje, pribranost i klasa", poručila je bivša ruska teniserka uz njihov snimak.

Posle osvajanja turnira u Melburnu Janik je šetao gradom, pokazao pehar i fotografisao se. Iskoristili su to novinari da ga pitaju za poređenja sa Novakom Đokovićem. "Novak je skroz druga liga. Srećan sam što sam osvojio titulu ove godine, videćemo šta će biti u budućnosti. Još mnogo posla je ispred mene, uživaću u procesu i videću šta mogu da ostvarim u budućnosti", poručio je Siner.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: