AUUUU

OBJAVILA SNIMAK SA FEDEREROM, PA MORALA DA BRIŠE OBJAVU! Napisala je 4 reči koje su RAZBESNELE Novakove navijače!

Autor Nemanja Stanojčić

Lindzi Von napisala je objavu uz fotografiju sa Rodžerom Federerom i tom prilikom ga nazvala najvećim ikada...

Izvor: Pritnscreen/Instagram/Lindsey Vonn

Rodžer Federer je u penziji, Novak Đoković nastavlja da postavlja rekorde, da juri nove grend slem titule i da pokazuje svima zašto je on najbolji svih vremena. Šta im je sada zajedničko? To što su obojica na skijanju. Srbin sa porodicom u Italiji, a Švajcarac sa čuvenom skijašicom Lindzi Von.

Upravo je jedna njena objava napravila haos na društvenim mrežama. Amerikanka je na Tviteru postavila snimak sa skijanja i ujedno je napisala kako je "Rodžer najbolji ikada bez obzira na to šta brojke kažu". Izazvalo je to reakciju navijača srpskog igrača koji su odmah krenuli da je prozivaju i da joj stavljaju do znanja da je Nole najbolji u istoriji tenisa i da je Mikaela Šifrin bolja od nje u skijanju.

Lindzi je obrisala svoj inicijalni tvit, ali je ostavila objavu na Instagramu. "Konačno sam skijala sa mojim prijateljem Rodžerom Federerom. Potrebno mi je malo vremena da shvatim koliko mi je ovo značilo. Oduvek sam mu se divila kao sportisti, filantropu, vleikom šampionu. Obično ljudi kojima se divite obično vas iznevere na neki način, ali ne i Rodžer. On je pravi sportista i šampion u svakom smislu te reči. Dugo smo pričali o zajedničkom skijanju i nisam bila sigurna da će se to dogoditi, ali eto, desilo se. U penziji smo, sijamo i uživamo u životu, hvala ti na ovoj divnoj uspomeni", počela je Lindzi svoje izlaganje.

Onda je napisala rečenicu koja je izazvala bes mnogih. "Ti i tvoja familija ste jedinstveni i bez obzira na to šta kažu statistika (ili Leo), ti si moj GOAT (najbolji svih vremena prim.aut) zauvek. Nije važna statistika, već uticaj koji si ostavio na mene, a ja sam jedna u milion", napisala je Von.

Posle svega se ponovo oglasila na objavu poznatog teniskog novinara Žozea Morgada koji je napisao da je "naterana da obriše tvit". "Nisam naterana, samo nisam želela da mi negativni komentari unište lepu uspomenu. Moja objava nije bila poređenje, već posveta za mog prijatelja koji je imao veliki uticaja na moj život. Svi polude kada se iskorsti taj termin najbolji ikada, on može da bude najbolji za mene, bez obzira na to šta drugi misle", poručila je Lindzi.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: