Tenis

NADAL OPET ŠALJE OTROVNE STRELICE NOVAKU! Fotka od MILION lajkova, pa "peckanje" Noleta kao porodični sport!

Autor Milutin Vujičić

Toni Nadal još jednom komentarisao Rafaela Nadala i Novaka Đokovića.

Izvor: Instagram/djokernole

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković doputovao je u Sjedinjene Države zajedno sa najvećim rivalom Rafaelom Nadalom, a ubrzo posle fotografije koja je "srušila Internet", oglasio se njegov stric. Toni Nadal, koji je nekada vodio brigu o karijeri svog rođaka, veruje da će "Bik sa Majorke" uskoro biti potpuno zdrav i da oporavak ide postepeno, a toliko je optimista da čak najavljuje da će osvojiti Rolan Garos.

"Hm, reći ću da će osvojiti Rolan Garos. Videćemo, biće teško, ali uvek gledam pozitivne stvari i nadam se da će moj rođak odigrati veliku ulogi i na Rolan Garosu i na Olimpijskim igrama", rekao je Toni Nadal za "Marku" gde je potpuno zaboravio da pomene Novaka Đokovića.

Tako je na pitanje o Janiku Sineru pričao da je to samo rival Karlosa Alkaraza, a ne i Noletov: "U Sineru će Alkaraz imati teškog rivala. Već je to bio, ali nakon osvajanja Australijan opena dobio je na samopouzdanju. Mislim da ćemo u narednim godinama viđati sjajne borbe njih dvojice", naglasio je slavni trener koji je istakao da je "naslednik Nadala" i dalje veoma mlad i da je pred njim velika budućnost.

"Alkaraz je veoma mlad i mislim da je najbolji. Morate da nastavite da verujete u njega. Ja verujem da će doneti mnogo radosti našem tenisu...", dodao je Toni Nadal koji je često znao da "podbode" Đokovića, dok ga je sada potpuno ignorisao i na važnosti dao njegovim rivalima.

Podsetimo, Novak Đoković i Rafael Nadal bi mogli da se sretnu na Indijan velsu i to u ranim rundama ovog turnira pošto je španski teniser tek 654. na svetu.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)