Tenis

SNIMAK TARE I NOVAKA ZBOG KOG ĆETE SE ISTOPITI! Preslatka scena na treningu - "Tata, reci ptičica!"

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako se Novak i njegova kćerka Tara zabavljaju na treningu.

Izvor: Twitter/IraGorawara/Screenshot

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se u Sjedinjenim Američkim Državama gde se priprema za Indijan vels (turnir počinje 6. marta), a važna stvar za njega je što je porodica sa njim. Tako smo videli da je Đoković sa sinom Stefanom išao na utakmicu Galaksija i Majamija u društvu još nekih poznatih ličnosti poput Divca, dok se sa kćerkom Tarom zabavljao na teniskom terenu, nakon napornog treninga.

Đoković je na teniskim terenima Univerziteta Kalifornija (poznatiji i kao UCLA) prvo trenirao pred hiljade studenata koji su želeli da se fotografišu sa njim, dok je sa sobom imao i "ličnog fotografa". Na društvenim mrežama sada se pojavio snimak na kome Tara uzima foto-aparat i "cilja" svog oca zbog kog su se svi istopili. Pogledajte kako je to izgledalo:


Tara je inače mlađa kćerka Novaka i Jelene Đoković i ima šest godina, a nedavno je Nole priznao da je "slab" na nju: "Ja volim svako od svoje dece na poseban način, to je nemerljiva ljubav, ne može da se poredi sa bilo čim. Osetljiviji sam na nju, otopim kada me zagrli, a ona je manipulatorka mala, vrti me oko malog prsta. Stefan je drugačiji, osećam da je moja uloga oca da ga pripremim, da bude odgovoran muškarac, da nosi sebe i buduću porodicu. Ona šta god uradi, ja skačem", otvoreno je rekao srpski teniser.

Pamtimo i kako je posle osvajanja US Opena protiv Danila Medvedeva, Nole bukvalno preskočio ogradu i otrčao do Tare kako bi je poljubio i zagrlio, a neretko se dešavalo da mu upravo ona "daje snagu" u teškim trenucima. Dovoljno je samo da ga pogleda i Nole dobija dodatnu energiju.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)