Promene...

NADAL ZA MILIONE LETEO PO TERENU, A NOVAKU NEĆE NA MEGDAN: Menja ploču iz dana u dan, evo šta sad kaže! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Rafael Nadal ne planira da se uskoro vraća na teren. Ali kada je "Netfliks" pozvao sa milionima, nije oklevao!

Izvor: Candice Ward / Getty images / Profimedia

Rafael Nadal opet menja ploču! Sada smo ga konačno videli na terenu i to na egzibicionom meču sa Karlosom Alkarazom koji je prenosio "Netliks". Na kraju je bilo 3:6, 6:4, 14:12 za Alkaraza, a prema pisanju stranih medija oba španska tenisera za ovaj meč su dobila preko 1.000.000 dolara. 

Dva dana pre ovog meča Nadal je javno rekao da će igrati na Indijan Velsu, a sada se već koleba! "Ne znam na kom ću biti nivou, ali ću igrati na Indijan Velsu iako moja priprema nije bila dobra". Zatim smo ga na terenu u Las Vegasu videli kako leti tokom nekih poena i nakon duela sa Alkarazom je izjavio: "Tokom prvog seta sam igrao na dobrom nivou, osećao sam se mnogo bolje nego što sam očekivao." 

Posle meča je ponovo ipak promenio priču u jednom momentu i istakao da vrlo verovatno neće nastupiti na Indijan Velsu gde ga čeka praktično grend slem konkurencija na čelu sa Novakom Đokovićem!  "U ovom momentu razmatram učešće u Indijan Velsu. Voleo bih da igram u Monte Karlu", izjavio je Rafa. 

Iako je namučlo drugog tenisera na svetu, iako je uspeo da ga savlada u prvom setu i da produži egzibicioni meč na 26 gemova trećeg seta, vrlo je verovatno da ga nećemo na terenu videti dok ne krene deo sezone na šljaci. Ipak, poziv "Netliksa" i milionsku zaradu od meča sa Alkarazom nije hteo da odbije. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: