Ovo su svi parovi

NADAL U OGROMNOM PROBLEMU, A SRBIMA TESNO: Kreće "slem u pustinji", ne nada se samo Novak pobedama!

Autor Nikola Lalović

Rafael Nadal se već predomišljao da li će da nastupi na Indijan Velsu, a žreb ga definitivno nije mazio.

Izvor: David Becker / Getty images / Profimedia

Novak Đoković nije prošao loše u prvom delu žreba za Indijan Vels, ali ima onih koji će od samog starta orati da se muče. A to je recimo Rafael Nadal! 

Iskusni Španac koji je gotovo ostao bez ATP bodova nedavno je odigrao egzibicioni meč sa Karlosom Alkarazom uz milionsku nadoknadu, a tada je istakao da nije siguran da li će nastupiti u kalifornijskoj pustinji. Sada kada zna da u prvom kolu mora da igra sa Milošem Raonićem, a u drugom sa Holgerom Runeom, tek će razmisliti! 

Što se tiče drugih novakovih rivala Danil Medcedev u drugom kolu čeka boljeg iz meča Kobolji-Karbaljes Baena, , a Karlos Alkaraz će na Luku Van Aša ili Matea Arnaldija. Janik Siner je u delu žreba sa Alkarazom i on bi u drugom kolu trebalo da se sastane sa boljim iz meča Tanasi Kokinakis - Markus Điron. 

Što se srpskih tenisera tiče Dušan Lajović igra sa 46. teniserom sveta Emilom Rusuvorijem iz Finske na startu, a onda ide na Frensisa Tijafoa, dok Miomir Kecmanović otvara protiv Lorenca Sonega pa ide na Kamerona Norija. Takođe nas u drugom kolu čeka potencijalno jako zanimljiv susret Andreja Rubljova i Endija Mareja.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: