Tenis

ĐOKOVIĆ IGRAO FUDBAL SA SABALENKOM! Trčao sa Beloruskinjom, pa izveo majstoriju - Piksi, pogledaj ovo! (VIDEO)

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković igrao je fudbal sa Arinom Sabalenkom, a dao je i sjajan gol.

Izvor: Antoine Couvercelle / imago sportfotodienst / Profimedia

Novak Đoković je sjajan i sa fudbalskom loptom. Kada je sport u pitanju Srbin se odlično snalazi i kada ima reket u rukama i tenisku lopticu i kada mora nogom da kontroliše onu fudbalsku. Pokazao je sve to još jednom na travnatoj površini, dao je i prelep gol u Americi.

Pojavile su se fotografije i snimci sa događaja na kom su bili i drugi teniseri i teniserke. Među njima bila je i Arina Sabalenka, pa je i ona demonstrirala svoje veštine i bez reketa. Po osmesima i reakcijama reklo bi se da su svi uživali.

Videlo se to i po jednom momentu kada je Novak glavom zatresao mrežu malog gola, iza njega bio je Holger Rune koji se smejao i uživao u tom potezu. Nije to bila jedina majstorija, pošto je dao gol i petom, dok su se protivnički igrači hvatali za glavu.

Koliko Beloruskinja voli da provodi vreme sa Novakom i da sluša njegove savete moglo je da se čuje i posle njenog osvajanja Australijan opena kada se našalila da je "osvojila Melburn jer je pričala sa Đokovićem i da mora to češće da radi sada."

Pogledajte i kakav je gol dao:

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: