Tenis

NOVAK STAVIO NAOČARE, ALI PREPOZNALI SU GA! Paparaci saznali gde je otišao iz Holivuda

Autor Mladen Šolak

Novak Đoković sa prijateljima i dalje provodi vreme u Americi.

Izvor: VEM/MIAMIPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Novak Đoković nije hteo da igra na Mastersu u Majamiju, ali je ipak došao na Floridu i uživa u Majami Biču. Uslikan je na plaži sa prijateljima, gde je nosio naočare, ali ipak nije izbegao fanove koji su mu prilazili i tražili fotografije. Možda je pomislio da će izbeći pažnju, ali nije uspeo. Pogledajte fotografije sa plaže:

Sudeći prema fotografijama paparaca, Novak je nekoliko puta posegao za mobilnim telefonom, mada je ipak uspeo i da odmori. U ovom trenutku, on u Americi uživa gledajući košarku i razmenjujući pozdrave i poklone sa Lebronom Džejmsom, pozira sa velikim Stefom Karijem i ostalim NBA asovima... U Kaliforniji mu je jedan od domaćina bio Vlade Divac, minulog vikenda viđen je u jedno restoranu u Holivudu, a sada je na drugom kraju Amerike, gde nažalost ove zime neće igrati na tamošnjem prestižnom turniru.

On je u nedelju saopštio navijačima da neće moći da igra nakon razočaravajućeg nastupa na Indijan Velsu, gde ga je pobedio anonimus iz Italije, Luka Nardi. "U ovom trenutku karijere, uspostavjlam ravnotežu između privatnog i profesionalnog kalendara obaveza. Žao mi je što neću moći da uživo doživim susret sa jednim od najboljih i najstrastvenijih navijača na svetu", rekao je Đoković u izvinjenju publici u Majamiju što se neće pojaviti.

Dok se na Floridi odvijaju kvalifikacije za turnir koji je Novak osvajao čak šest puta u karijeri, on uživa u predahu pred povratak u Evropu i pripreme za sezonu na šljaci, koja kreće u aprilu. Naredni turnir na kojem se očekuje Đokovićev nastup je onaj u Monte Karlu, 8. aprila.

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: