Tenis

DEČKO ARINE SABALENKE PRONAĐEN MRTAV! Slavni sportista preminuo u 43. godini

Autor Milutin Vujičić

Strašna tragedija u Majamiju gde je preminuo bivši sportista i dečko teniserke Arine Sabalenke.

Izvor: Instagram/sabalenka_aryna

Beloruski hokejaš Konstantin Koltsov, koji je inače dugogodišnji partner slavne teniserke Arine Sabalenke, pronađen je mrtav u ponedeljak u Majamiju. Njegovu smrt potvrdio je hokejaški klub Salavat Julajev u kome je ostavio dubok trag, nakon što su se prvo u beloruskim medijima pojavile spekulacije o tragediji. Teniserka se za sada nije oglašavala na ovu temu, što je sasvim razumljivo pošto je Koltsov iznenada preminuo.

"Sa dubokom tugom vas obaveštavamo da je preminuo trener Salavata Julajeva Konstantin Kolcov. Bio je jaka i vesela osoba, voleli su ga i poštovali igrači, kolege, navijači. Zauvek je ispisao istoriju našeg kluba. Koltsov je osvojio prvenstvo Rusije i Gagarin kup u sastavu Salavata Julajeva i odlično je odradio posao u stručnom štabu tima. Hokejaški klub Salavat Julajev izražava saučešće porodici i prijateljima", navodi se u Telegram objavi beloruskog hokejaškog kluba koji je prvi potvrdio ove tragične vesti o treneru.

Koltsov je inače imao samo 42 godine i Sabalenku je pratio na turneji u Americi, gde je trebalo da nastupi na mastersu u Majamiju od koga će sasvim sigurno odustati. Njih dvoje su godinama bili u vezi i bio je uz nju u vreme najvećih uspeha, a neretko je isticala koliko je važan za nju.


Druga teniserka sveta i aktuelna šampionka Australijan opena ne tako davno ostala je bez oca, a upravo je titulu u Melburnu posvetila njemu.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)