Tenis

NOVAK SE SKINUO NA PLAŽI, ŽENE ODLEPILE! Došao bez Jelene, šunjale se oko njega da SLIKAJU savršeno telo (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Pogledajte kako je Novak Đoković privukao pažnju u Majamiju gde je uživao na plaži.

Izvor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković nije "otvorio" godinu kako je planirao pošto nije navikao da u martu nema nijednu titulu, ali ga to u ovom trenutku ne brine preterano i odlučio je da pre svega dobro odmori uoči Rolan Garosa i Vimbldona koji ga čekaju ovog leta. Zato je nakon lošeg nastupa u Indijan velsu, gde je pokazao da nije u formi, odlučio da se "odjavi" i sa mastersa u Majamiju, ali to ne znači da je otišao sa Floride.

Štaviše, Đoković je odlučio da ostane u Majamiju gde će njegovi protivnici pokušati da dođu do trofeja, koji je srpski as osvajao čak šest puta, a slobodno vreme je iskoristio da poseti lokalnu plažu. I očekivano, odmah je privukao pažnju fotografa koji su ga sve vreme vrebali... Pogledajte fotografije iz Majamija:

Ono što je primetno je da su turisti, posebno devojke, prilazile Novaku Đokoviću i tražile fotografiju sa njim, a bilo je i onih koji su krišom pokušavale da fotografišu njegovo izvajano telo. Iako je u 37. godini, Đoković je i dalje jedan od najspremnijih sporitsta sveta i to je pokazao i na terenu, ali i perfektnim telom na kome se svaki mišić ocrtava, pa nije iznenađenje što je mamio poglede hiljade ljudi na plaži.

Interesantno je da je Đoković bio u društvu svog trenera Čarlija Gomeza, dok se na plaži opuštao tako što je slušao muziku. Mnogi su primetili i da nije "poludeo" za novim tehnologijama, pa tako i dalje koristi stare slušalice sa kablom, što je malo ko očekivao od njega.

I dok su Britanci zabrinuti zbog Đokovićeve forme na početku ove kalendarske godine, Srbin za sada ima u planu samo da uživa što je apsolutno zaslužio, a zato ne čudi i što je "odjavio" Ruse koji su ga zvali u Moskvu.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)