Tenis

BIVŠA SUPRUGA OTKRILA ZAŠTO JE PAO SA 23. SPRATA! Nađeni mejlovi dečka Arine Sabalenke - sve ukazuje samo na jedno

Autor Mladen Šolak

Konstantin Kolcov, dečko Arine Sabalenke, u braku sa bivšom suprugom imao trojicu sinova. Objavila je nove detalje o njegovoj pogibiji.

Izvor: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Bivši hokejaš Konstantin Kolcov pao je sa terase u Majamiju i preminuo, a njegova bivša supruga rekla je medijima u Belorusiji da je "verovatno bio veoma pijan" pre kobnog pada. Julija Mihailova, sa kojom hokejaš ima troje dece, rekla je da su u sobi u Majamiju nađene prazne flaše, ali ne i oproštajna poruka. Rekla je i to da njegovo ponašanje u poslednje vreme nije ukazivalo na to da se sprema da oduzme sebi život. Njih dvoje su u braku dobili troje dece, Danijela (18), Aleksandra (18) i Stefana (16).

"Verovatno je bio veoma pijan. Nažalost, hokejaši nekad to rade. Prazne flaše alkoholnog pića nađene su u sobi u kojoj je odseo. Soba je imala balkon koji gleda na okean i verovatno Konstantin nije imao kontrolu nad sobom... I dalje imamo stari porodični kompjuter i pristup njegovom mejlu. Znala sam šifre i uspela sam da otvorim neke mejlove. Konstantin je imao rezervisane aparatmane na drugim lokacijama, iznajmio je automobil na duže vreme... Ukratko, nije imao nameru da umre. Naravno da svašta može da vam padne na pamet, ali nije bilo znakova tragedije", rekla je ona.

"Upravo sam razgovarala sa medicinskim ekspertom. Istražitelji su odneli uzorke na toksikološki test i svi rezultati biće poznati za mesec dana. Policija je takođe zadržala Konstantinov telefon i laptop i zadržaće ih do kraja istrage. U ovom trenutku je nemoguće zasigurno reći da li je to samoubistvo ili incident", dodala je Julija Mihailova, napravivši ogradu od tračeva.

U kakvom je odnosu sa teniserkom?

Hokejaš je navodno pao čak sa 23 sprata hotela u Majamiju, u kojem se njegova devojka Arina Sabalenka sprema za nastup na tamošnjem turniru, prestižnom Mastersu. "Arina je pristojna devojka. Volela sam Konstantina mnogo, ali Sabalenka je dobro brinula o mojoj deci, pa imam normalan stav o njoj", izjavila je ona.

Konstantin i Julija bili su u braku do 2020, a bivši hokejaš je stupio u vezu s teniserkom 2021.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.Š.)