Tenis

NOVE INFORMACIJE O SMRTI SABALENKINOG DEČKA! Oglasio se agent i zabrinuo - "To se ne događa tek tako"

Autor Milutin Vujičić

Poznati hokejaš pronađen je mrtav u Majamiju, a sada se javio i njegov agent.

Izvor: Instagram/sabalenka_aryna/printscreen

Nekadašnji hokejaš Konstantin Kolstov pronađen je mrtav u Majamiju, a prema i dalje nezvaničnim rezultatima istrage u pitanju je samoubistvo. Kolstov (43) je inače u Majamiju boravio zbog svoje dugogodišnje devojke, teniserke Arine Sabalenke, koja se nije oglašavala o ovom slučaju, ali je odlučila da ipak nastupi na ovom turniru na Floridi u crnini.

Umesto nje, javila se bivša supruga Konstantina Kolstova, sa kojom ima troje dece, dok se sada javio i njegov nekadašnji agent Andrej Belmah. Govoreći za ruski "Sport Ekspres", Belmah je nazvao Kolstova "bistrim, dobrim, skromnim i poštenim momkom", dodajući da je sve to bilo "previše za jednog hokejaša". Prema njegovim rečima, odluke o samoubistvu se ne donose naprečac, nego su u pitanju dugogodišnji problemi.

"Ne poznajem njegov unutrašnji svet, ali ono što se dogodilo nije se uklapalo u moje ideje o njemu. Koliko se sećam, nije imao nikakvu depresiju ili čudno ponašanje. Poznajem ljudsku psihologiju dosta dobro, a sada je proučavam i profesionalno. Stvari poput samoubistva su uvek rezultat kumulativnog procesa sa nerešenim unutrašnjim konfliktom. Takve odluke se ne donose tek tako, ma u kom stanju se čovek nalazi. I, koliko ja znam, nije bio sklon bilo kakvim 'proširivačima svesti'. Isto važi i za drogu. Ali, vi ne možete učiniti ništa sa sobom od čaše alkohola bez osnovnih razloga", rekao je Belmah.

"Dobra volja i lepo ponašanje nisu sinonim za to da čovek nešto krije u sebi. I upravo ga tako poznajem. Nije cepao košulju na grudima, dobro je razumeo šta, kome i kada da kaže. Što se tiče odnosa sa Arinom Sabalenkom, mogu samo da kažem da je nisam poznavao kao osobu, tako da ne mogu ništa da komentarišem", dodao je Belmah.

Druga teniserka sveta i aktuelna šampionka Australijan opena ne tako davno ostala je bez oca, a upravo je titulu u Melburnu posvetila njemu.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)