Tenis

RASKINULI SMO PRE NJEGOVE SMRTI! Sabalenka ćutala dva dana, a onda šokirala ceo svet

Autor Milutin Vujičić

Arina Sabalenka iznenadila javnost informacijom da je rasknula vezu sa Konstantinom Kolstovim pre njegove smrti.

Izvor: Instagram/sabalenka_aryna/printscreen

Skoro dva dana nakon smrti beloruskog hokejaša Konstantina Kolstova oglasila se njegova devojka Arina Sabalenka i odmah je sve šokirala. Prvenstveno novom informacijom da je raskinula sa Kolstovim pre njegove smrti, a kao što je već poznato najverovatnije se radi o samoubistvu jer je u toku istraga pošto je nekadašnji hokejaš pao sa 23. sprata zgrade u Majamiju.

"Konstantinova smrt je za mene nezamisliva tragedija, a iako mi više nismo bili u vezi, moje srce je slomljeno. Molim vas da poštujete moju privatnost i privatnost njegove porodice u ovom teškom trenutku", napisala je druga teniserka sveta koja je odlučila da nastupi na turniru u Majamiju gde će igrati "u crnini" i neće imati obavezu da se obraća medijima, a sudbina je htela da joj prva protivnica bude najbolja drugarica Paola Badosa.

"Prema uviđaju, u ponedeljak 18. marta, oko 12.39 policija Harbora i Vatrogasne spasilačke službe krenuli su ka bolnici, kako bi zbrinuli čoveka koji je skočio sa balkona. Nisu pronađene nikakve sumnjive okolnosti", rekao je portparol policije u Majamiju beloruskim medijima, što je do sada jedina zvanična izjava o ovom slučaju.

U međuvremenu, oglasila se i bivša supruga Konstantina Kolstova (42) sa kojom ima troje dece, dok je u medijima govorio i njegov bivši agent koji je istakao da ne zna da je bio depresivan.

Koltsov je inače imao samo 42 godine i Sabalenku je navodno pratio na turneji u Americi, a nije poznato u kom trenutku su njih dvoje raskinuli. Bio je uz nju na Australijan openu u januaru kada je osvojila grend slem, dok je poznato da su tri godine bili zajedno. Takođe, Kolstov je sa njom bio deo serijala "Break Point" koji je snimio Netflix.

BONUS VIDEO:

(MONDO - M.V.)