Tenis

EVO ZAŠTO JE NOVAK POBEGAO IZ MAJAMIJA: Teniseri padaju na terenu, već drugi kolabirao! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Novak Đoković se povukao sa turnira u Majamiju, a sada deluje da je znao šta radi.

Izvor: X/@TheTennisLetter/Printscreen

Možda je Novak Đoković ipak bio u pravu što je odlučio da ne igra u Majamiju? Nakon što je ranije na turniru mladi Francuz Artur Kazo kolabirao, sada je iskusni Italijan Mateo Beretini zamalo pao u nesvest na samom terenu! 

Igrao je meč sa Endijem Marejem i pri rezultatu 5:2 za Britanca u drugom setu kada se pripremao da servira samo ga je reket sprečio da padne. Naslonio se na svoju opremu Beretini i nekako ostao na nogama, a morao je da ode do stolice da se pribere. 

Glavna arbitarka ovog meča mu je odmah prišla, ali se na kraju meč nastavio. Iako je bilo 25 stepeni celzijusa, ne previše vruće za uslove Majamija, igračima očigledno nešto ne prija. Pogledajte kako je izgledao taj momenat: 

Na kraju je Marej pobedio 4:6, 6:3, 6:4. Što se tiče Srbije, mi smo ostali bez Miomira Kecmanovića koji je poražen od Kineza Šanga 7:6, 4:6, 7:6 nakon drame. Tijago Sejbot Vild je prošao Nuna Borgesa 6:4, 7:5, Andrea Vavasori je bio bolji od Pedra Kaćina 6:2, 6:2, Marton Fučović je dobio Maksa Pursela 6:2, 6:1, Mateo Arnaldi je io bolji od Artura Flisa, Amerikanac Mikelsen je dobio Klajna iz Slovačke. a Markus Điron je izgubio u tri seta od Danijela Kepfera.

Od 16 časova čekamo da vidimu duel Lasla Đerea sa Vongom iz Hong Konga. Pogledajte šta se u Majamiju desilo Arturu Kazou na meču sa Haroldom Majoom: 

(MONDO, N.L.)