Tenis

KOLCOV SE UBIO ZBOG RASKIDA SA SABALENKOM? Došao da se pomiri, a ona već ima novog dečka!

Autor Dušan Ninković

Slavna teniserka nastupa na turniru u Majamiju, gde je njen bivši dečko izvršio samoubistvo.

Izvor: Instagram/sabalenka_aryna/printscreen

Nekadašnji hokejaš Konstanstin Kolcov (42), dugogodišnji dečko teniserke Arine Sabalenke, pronađen je mrtav u Majamiju, gde se trenutno održava jedan od najprestižnijih teniskih turnira na svetu. Iako se prvobitno govorilo da je preminuo zbog krvnog ugruška, novi detalji su otkrili da je reč o samoubistvo - Kolcov je poginuo nakon pada sa terase svoje hotelske sobe, o čemu se oglasila i njegova bivša žena!

Danima je smrt bivšeg beloruskog sportiste glavna vest u teniskom svetu, a novi detalji mogli bi da bace potpuno novo svetlo na ceo slučaj. Nakon što smo saznali da će Arina Sabalenka igrati u Majamiju i da je vezu sa Konstantinom Kolcovim prekinula još pre dolaska u Majami, jedan od najuticajnijih teniskih novinara - pre svega zbog svog podkasta - Krejg Šapiro otkriva da je Beloruskinja u Majami na turnir povela i svog novog dečka!

Odmah su počele glasine da je reč o bugarskom teniseru Grigoru Dimitrovu, koji se često pojavljuje na njenim profilima na društvenim mrežama, a istim avionom su leteli iz Indijan Velsa u Majami, odnosno sa zapada na istok SAD. Šapiro demantuje takve navode, ali potvrđuje da su na istom letu bili Grigor Dimitrov, Arina Sabalenka i njen novi dečko koji za sada nije poznat javnosti.

Navodno, Arina je i u Indijan Velsu imala podršku svog novog izabranika - prenosi čak i beloruski sajt "tribuna.com", pa ostaje pitanje kada je tačno okončana njena veza sa Konstantinom Kolcovim koji ju je pratio na prvim turnirima u ovoj godini. Šapiro ističe da je Koltsov verovatno doputovao na Floridu kako bi pokušao da sredi novonastalu situaciju, možda čak i nastavi vezu sa jednom od najboljih teniserki planete. Umesto toga, pronađen je mrtav. Pogledajte njihove zajedničke fotografije:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: