Tenis

ĐOKOVIĆU PORODICA ZNAČI VIŠE OD TENISA! Nasmejan pored Jelene i mora - zato je otkazao turnir! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Novak Đoković uz suprugu odmara pored mora, dok njegovi rivali igraju tenis.

Izvor: Instagram/jelenadjokovicndf/printscreen

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković trenutno ne igra turnir u Majamiju, uzeo je nekoliko slobodnih dana pred nastavak sezone, a kao što je i u prethodnom periodu isticao sada su mu prioriteti u životu malo drugačiji. Gotovo sve teniske rekorde je oborio i sada su u njegovom vlasništvu, pa više ne želi da mnogo vremena provodi odvojen od porodice, na napornim putovanjima ili tokom iscrpljujućih višečasovnih mečeva. Da mu je najlepše sa najbližima govori i fotografija koju je na Instagramu podelila Jelena Đokovića.

Supruga najboljeg srpskog sportiste okačila je na svoj profil selfi na kojem su njih dvoje nasmejani pored mora, a za nekoliko časova ta objava je sakupila preko 200.000 lajkova! Fanovi sa raznih krajeva sveta ne ljude se na Novaka Đokovića što trenutno nije u potpunosti fokusiran na tenis jer im je tokom prethodnih godina doneo neverovatnu količinu radosti, a i u nastavku karijere će to raditi - gotovo sigurno.

Iako Novak Đoković u 2024. godini nije osvojio trofej, a retko mu se dešavalo da dočeka april bez pehara u rukama, srpski teniser je uspevao da odbije sve nalete konkurencije koja je želela da mu preotme prvo mesto na ATP listi. I na tom planu je nastavio da dominira, a sigurni smo da će trofeji doći ubrzo... U Parizu, Londonu, Njujorku, više nije bitno gde jer je svaki od tih gradova osvojio po nekoliko puta. Pogledajte zajedničku fotografiju:

Podsećamo, Novak Đoković je nakon rane eliminacije na Indijan Velsu odlučio da ne nastupi na prestižnom turniru u Majamiju. Ipak, doputovao je na istok SAD, fotografisan je na plaži i proveo je neko vreme u druženju sa teniserima koji učestvuju na drugom mastersu u sezoni.

Đokovića čemo naredni put gledati na terenu u Evropi, kada počne deo sezone koji se igra na šljaci. Kako sada stvari stoje, naredni turnir biće mu Monte Karlo, koji se igra od 7. do 14. aprila. On bi trebalo da posluži kao priprema za Rolan Garos, ali i za Olimpijske igre koje će se ove godine igrati na zemljanoj podlozi u Parizu, na istom kompleksu kao i drugi grend slem sezone.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: