Tenis

NOVAK ĐOKOVIĆ VOZI ZVER OD 150.000 EVRA! Najbolji svih vremena uhvaćen u Beogradu! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Srpski sportista Novak Đoković pokazao jednog od svojih ljubimaca.

Izvor: Antonio Ahel/ATAImages

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković vratio se iz SAD u Evropu, a prva stanica mu je Beograd u kojem počinje sa treninzima pred velike izazove na zemljanoj podlozi. Srpski sportista će se za početak pripremati na Košutnjaku, a upravo u tom delu grada nastale su fotografije koje ga prikazuju kako zlazi iz veoma luksuznog automobila.

Đoković je na trening stigao u "Rendž Rover difenderu", čija je cena oko 150.000 evra! Očigledno će ovo vozilo Novak koristiti tokom nekoliko dana u Beogradu, pre nego što nastavi putovanje po Evropi i ode na naredni turnir koji je prijavio. Pogledajte ekskluzivne fotografije sa Košutnjaka:

Podsećamo, Novak Đoković je odigrao Indijan Vels i odlučio da propusti turnir u Majamiju, a naredne izazove imaće u Monte Karlu. Najbolji teniser svih vremena sada se priprema za sezonu šljake, koja je izuzetno bitna. Ove godine se na terenima u Parizu pored Rolan Garosa igraju i Olimpijske igre koje Novak želi da osvoji jer su poslednji važan trofej koji mu nedostaje.

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: