Tenis

BEKER SE OGLASIO ZBOG IVANIŠEVIĆA: Novakov bivši trener napisao dve rečenice!

Autor Dušan Ninković

Nekadašnji trener Novaka Đokovića javio se nakon glavnih teniskih vesti dana.

Izvor: NICOLAS GOUHIER / AFP / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković doneo je odluku da prekine saradnju sa Goranom Ivaniševićem, hrvatskim stručnjakom koji je u njegovom timu bio skoro pet godina. Odmah nakon što je ta vest obišla čitavu planetu javio se bivši nemački teniser Boris Beker, nekadašnji Novakov trener.

Nemac, koji je svojevremeno rekao da ostaje Đokovićev navijač nakon prekida saradnje, napisao je samo dve rečenice i jasno stavio do znanja šta misli o rezultatima koje su postigli Đoković i Ivanišević. Beker je očigledno zadovoljan poslom koji je obavio njegov naslednik u Đokovićevom timu.

"Izuzetno uspešno partnerstvo! Bravo Gorane", napisao je Boris Beker u dogovoru na objavu u kojoj se navodi šta su zajedničkim snagama osvojili srpski teniser i hrvatski stručnjak. Tokom gotovo pet godine saradnje Novak je osvojio čak 12 grend slem titula!

Podsećamo, kontroverzni nemački teniser bio je trener Novaka Đokovića pre nego što je najbolji svih vremena započeo saradnju sa Ivaniševićem. Dok su Đoković i Beker radili zajedno srpski teniser unapredio je servis i volej igru, a osvojeno je šest grend slem titula, dva Završna mastersa i 14 titula na masters turnirima.

(MONDO/D. N.)

BONSU VIDEO: