Tenis

NOVAK USLIKAN SA LEPOTICOM SA ONLY FANSA: Svi pričaju o njegovom raskidu, a on je sa Tamarom! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Dok sve zanima zašto je raskinuo saradnju sa Goranom Ivaniševićem Novak Đoković je uslikan sa bivšom teniserkom.

Izvor: instagram/tammbojanic/screenshot

"Moj komšija je bolji od tvog", napisala je Tamara Bojanić, nekadašnja nada crnogorskog tenisa, a sada jedna od najpoznatijih domaćih kreatorki na sajtu za odrasle "Only fans". Slikala se Tamara sa najboljim teniserom ikada Novakom Đokovićem koji teško da je mogao da se seti da je ona nekada igrala tenis i da je bila velika nada "belog sporta". 

Ona je u karijeri igrala i za Fed kup reprezentaciju Crne Gore, a kroz razne ITF turnire i takmičenja na nižem nivou je probala da izgradi karijeru što joj nažalost nije uspelo. Ubrzo je prešla na modeling, a zatim i na platformu na kojoj deli provokativne fotografije.

Na instagramu ona ima preko 350.000 pratilaca, a sada je mogla da se pohvali i fotografijom sa najvećim ikada. Što se tenisa tiče najviše je stigla do 1021. mesta na WTA listi i 1153. pozicije u dublu. Pogledajte kako Tamara Bojanić izgleda: 

Novak Đoković se našao u Beogradu gde odmara, a upravo je ovih dana raskinuo saradnju sa dugogodišnjim trenerom Goranom Ivaniševićem i sada se čeka da vidimo sa kim će sarađivati u narednom periodu. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: