Tenis

ČAK JE I NOVAKOV "BRATKO" PUKAO OD SMEHA! Razbijeni Karlos Alkaraz napravio šou na konferenciji!

Autor Dušan Ninković

Alkaraz izgubio od Dimitrova, pa pokazao da porazi ne utiču na dobro raspoloženje.

Izvor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Španski teniser Karlos Alkaraz završio je takmičenje u Majamiju porazom od Grigora Dimitrova (6:2, 6:4), a nakon meča bio je potpuno svestan da ga je Bugarin razbio na terenu. "Bratko" Novaka Đokovića odigrao je jedan od najboljih mečeva karijere i pokazao da i dalje ima šta da ponudi, a španski teniser imao je zanimljiv osvrt na meč.

Tokom konferencije za medije Karlos je priznao da ume dobro da prihvati poraz i da mu neuspeh protiv iskusnijeg Dimitrova nije teško pao. Zapravo, uspeo je da nasmeje sve prisutne objašnjavajući kako se osećao na terenu, a na njegov opis nasmejao se i Grigor dimitrov kojem su novinari nešto kasnije prepričali šta se dogodilo na konferenciji.

"Učinio je da se osećam kao da imam 13 godina. Znate, to je bilo ludo. Pričao sam sa svojim timom, rekao sam im da ne znam šta bi trebalo da radim. Ne znam njegove slabosti, ne znam ništa! Zbog toga sam frustriran. Ali znate, tenis je borba i ja sam napustio teren srećan zbog nivoa na kojem sam igrao", ispričao je uz osmeh Karlos Alkaraz. Pogledajte njegovu konferenciju:

Grigor Dimitrov će u polufinalu igrati protiv Aleksandra Zvereva, dok će drugi par činiti Janik Siner i Danil Medvedev. Jasno je da se ni posle Majamija neće promenitiprvi teniser sveta, odnosno da će Novak Đoković sa tog mesta dočekati sezonu šljake. Tamo će biti teško da se odbrani od napada trojice mlađih tenisera. Ovako se Dimitrov smejao na konferenciji:

(MONDO/D. N.)

BONUS VIDEO: