Tenis

OVO JE ĐOKOVIĆEV TIM POSLE RASTANKA SA IVANIŠEVIĆEM! MONDO na Noletovom treningu na Košutnjaku

Autori Mladen Šolak Nemanja Stanojčić

Najveći teniser svih vremena okružen dobro poznatim licima.

Izvor: MONDO/Nemanja Stanojčić

Novak Đoković rastao se sa Goranom Ivaniševićem, a do odlaska u Monte Karlo na tamošnji Masters radi sa Nenadom Zimonjićem. Noletov nekadašnji saigrač iz reprezentacije i najveći srpski dubl-igrač u istoriji uskočio je na upražnjeno mesto trenera najvećeg tenisera u istoriji i mogao bi da bude član Đokovićevog tima i na predstojećem turniru u kneževini, koji počinje 7. aprila.

Reporter MONDA sa treninga u petak, javio je da Novak uz Zimonjića radi sa Dušanom Lajovićem, a tu su još Marko Paniki i Boris Bošnjaković. Trening je na terenima "Baseline" na Košutnjaku. Igrom slučaja ulica se zove Olimpijskih igara. Prethodnih dana je Novak trenirao preko dva sata, pa se očekuje da i ovog petka isto da sve od sebe na terenu i uradi šta je potrebno da što pre uhvati ritam na šljaci pred početak sezone na zemljanoj podlozi.

Pogledajte slike sa Novakovog treninga:

Dan ranije, Novak je na promociji filma o Nikoli Piliću u Domu omladine u Beogradu nagovestio da bi mogao da nastavi karijeru bez dovođenja novog trenera u tim. "Što se tiče naredne etape i poglavlja ui kontekstu trenera, još nemam jasnu ideju ko bi to mogao da bude i da li će nekoga uopšte biti. Prosto, uvek sam imao trenere uz sebe, od malih nogu. Pokušavam i sam da osetim ono što mi u ovom trenutku prija i što smatram da mi je potrebno. Bićete blagovremeno obavešteni", rekao je Đoković.

Takođe, postoje mišljenja da je Ivaniševiću i Đokoviću došlo vreme za rastanak jer Goran više nije mogao da isprati ono što je Noletu potrebno tokom mečeva. U međuvremenu, Nole se na nove okolnosti uveliko navikava tokom kratkog boravka u Beogradu. U rodni grad je stigao iz Amerike, posle takmičarski neuspešne turneje, na kojoj je odigrao samo dva meča na Indijan Velsu, a u Majamiju se nije takmičio, već je samo bio na odmoru.

Sada je opet vreme za pakleni rad, kakav je Noleta i učinio najvećim ikad.

(MONDO - Nemanja Stanojčić)

Zabranjeno preuzimanje dela teksta ili teksta u celini bez dozvole autora.

BONUS VIDEO: Novakov trening u Beogradu