Tenis

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO ZBOG UBISTVA DANKE (2): Srceparajuća poruka na ćirilici i slomljeno srce (FOTO)

Autor Nemanja Stanojčić

Novak Đoković oglasio se posle ubistva devojčice Danke Ilić (2)

Izvor: Cowie/COLORSPORT / Sipa Press / Profimedia

Ubistvo Danke Ilić (2) potreslo je celu Evropu, ne samo Srbiju. Zbog njene smrti oglasio se i najbolji srpski teniser Novak Đoković. On je na svom instagram nalogu objavio njenu fotografiju i srceparajuću poruku.

"Kada si nestala ujedinila si nas u molitvi", citirao je Novak jednu poruku na ćirilici i uz to stavio znak za slomljeno srce i molitvu. I njemu je teško palo sve što se dogodilo u Srbiji posle nestanka, a zatim i ubistva devojčice...

Potraga za telom ubijene devojčice i dalje traje. U četvrtak je otkrivneo da je ubijena pošto su je osumnjičeni S.J. (50) i D.D. (50) udarili autom, posle čega su je ubacili u gepek i rešili se tela na deponiji. Telo još uvek nije pronađeno. Njima se na teret stavlja krivično delo teškog ubistva deteta za koje je po izmenama Krivičnog zakonika zaprećena kazna doživotne robije bez uslovnog otpusta.

Izvor: @DjokerNole/Twitter

Što se Novaka tiče, on je trenutno u Monte Karlu i tamo trenira sa Nenadom Zimonjićem i novim timom posle prekida saradnje sa Goranom Ivaniševićem. Danas će saznati žreb za turnir u spomenutom gradu i svoj put do borbe za titulu.

(MONDO - N.S.)

BONUS VIDEO: