Tenis

NADAL I ALKARAZ ME ISKULIRALI, A ONDA SE POJAVIO NOVAK! Španac nije mogao da veruje - sve je snimio!

Autor Mladen Šolak

Novak je upravo preveo jednog Španca među Srbe!

Izvor: Twitter/frani2312

Novak Đoković oduševio je sve u Madridu na dodeli Laureus nagrade u ponedeljak, na kojoj je peti put proglašen za najboljeg sportistu sveta. U konkurenciji neponovljivih asova, Lea Mesija, Maksa Ferstapena i drugih, Đoković je ponovo dobio veliko priznanje, a potom je održao govor koji je dvorana slušala ćutke. Jelena Đoković je snimala, a Rafael Nadal je slušao otvorenih usta.

Posle spektakla, Novak Đoković je bio sjajno raspoložen i u "miks-zoni", u kojoj je razgovarao sa novinarima i nikoga nije odbio za intervju. Jedan španski novinar, Isma Suarez sa Majorke, ostao je oduševljenim Noletovim gestom na kakav nije naišao od svojih zemljaka, Rafaela Nadala i Karlosa Alkaraza.

"Novače molim te, možeš li... Nov sam u tenisu, nov sam", pozvao je Španac Novaka i dao mu traku za oko glave, koju mu je Nole stavio i potpisao se na nju. "Od sada sam Srbin", rekao je on, i u video-prilogu pustio srpsku himnu "Bože pravde".

"Alkaraz je prošao i ignorisao me, Nadal je prošao i ignorisao me. Znaš ko me jedini nije ignorisao? Novak Đoković. I eto vam, ja sam iz Srbije!", viknuo je u kameru oduševljeni Isma. Pogledajte njegov prilog:

(MONDO - M.Š)

BONUS VIDEO: